Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

dissabte, 27 de març del 2010

La meva Creu

Aquesta setmana ni un entrenament fins avui dissabte, per culpa d'un refredat que no m'ha donat ni ganes ni forces per entrenar.
Avui, ja una mica més recuperat, quan he vist aquest dia tant espectacular que feia he decidit pujar a la Creu de Gurb corrent. Vestit d'estiu i acompanyat d' U2 m'ha sortit un entrenament que espero que no m'hagi deixat cap mena de rastre físic per poder fer alguna cosa demà. Quan dic la meva Creu vull dir la que tant m'agradada,i la que tant l'odio. Amb bicicleta cada vegada que la pujo hem trobo més bé, mentrés que corrent, tot i ser una de les sortides que m'agrada per distància i desnivell,no aconsegueixo arribar sense tenir que fer alguna parada, sobretot la part que s'entra al mig del bosc que és a on hi ha més desnivell. Puc donar l'excusa del refredat, l'excusa que patinava molt (que és veritat), però la veritat és que el cor s'enfila molt i la respiració es descontrola fins que no fàs una pausa, de totes maneres és el quart cop que hi pujo aquest any i és el que m'he sentit més bé.
Al final els numeros són 1:20:50 corrent 13.4 km a 163 ppm (tensat tota l'estona) i 1406 kcal amb 400 metres de desnivell possitiu.
Demà aprofitar les primeres llums perque desprès toca "La palma".
Santa setmana.