Mail

kilsi.04@gmail.com

Per que ho entengui tothom

Els que hem mirat

diumenge, 21 de març del 2010

Quins collons!!!


Com nova

Avui diumenge amb la Cannondale a la UCI i la Trek acabada de sortir de cures intensives no hi ha hagut cap altre remei que fer BTT. Els camins ja no hi ha fang com els últims dies, només en alguns moments semblaven pistes americanes,saltan arbres i passan per sota branques de pins, rastres encara de la nevada. Tot i les continues pujades i baixades el desnivell acomulat només ha estat de 875 m. possitius. Ruta 7 canviant de ruta  a Sant Julià Sassorba direcció ruta 4 cap a Muntanyola passant per Fonfreda. Són les rutes del centre de BTT de l'ajuntament de Vic.
La Trek necessitava una posada a punt de feia dies. Tenia 4 raids trencats, les fundes estaven per llençar i el canvi saltava cada dos per tres. A més he canviat les rodes i he posat pneumàtics nous. Com nova. Bici Equip ha fet quasi un treball de restauració. A veure com deixen la Road, que també ho necessita.
Continuo sense camara. Després de la perdua de la camara avui cada dos per tres mirava que no hem faltés res, móbil, manxa, menjar, una paranoia.

Els numeros són, en un dia que la sortida se m'ha fet curta i amb ganes de no parar i continuar, 2:43:00 amb 48,55 km, 146 ppm i 2337 kcal. Setmana de l'any amb més hores d'entrenament. Motivació a tope.
Per cert, és patétic el fet que ens hem quedat sense Milán- San Remo per la televisió amb una gran victoria d'un ciclista espanyol, Oscar Freire. No hem puc creure que decideixin retrasmetre un partit de la Premier. Només sortiria per la tele si es demostrés que aquesta victoria ha sigut gràcies al dopatge. Sort que el ciclisme espanyol és el més fort del món. NO HI HA DRET!